Billige beanies

Billige beanies til den modebevidste mand

På God Lir har vi samlet en masse lækre billige beanies. I øjeblikket har vi udsalg på flere af dem, hvilket betyder at du kan finde din favorit beanie til en endnu skarpere pris end normalt. Det er især fra det populære Two-Face London og Oill som repræsenterer vores udvalg af Beanies. Se vores udvalg nedenstående her, eller besøg vores kategori “HEADWEAR“.

Denne blå Beanie er fra Two-Face London og kan købes til DKK 100.

Klik her for at købe en Two-Face Beanie.

Two Face London – DKK 100

Ovenstående beanie var en af vores bedst solgte i 2016. Kvaliteten og designet er her i top og er perfekt til de kolde vinterdage, hvor man netop ønsker at holde øerne varme.

Huen fås også i sort og var ligeledes den blå farve en ægte bestseller. Begge varianter er et must-have for den generelle mand og kan nemt bruges år efter år, da stilen er bedst beskrevet som klassisk og dermed også har en lang levetid på markedet.

Denne sorte Beanie er fra Two-Face London og kan købes til DKK 100.

Klik her for at købe en Two-Face Beanie.

Two Face London – DKK 100

Vi kører for tiden også med et fantastisk tilbud på vores mest kvalitetsrige beanie. Så skal du bruge en beanie der vil kunne holde ørene varme i mange år, og samtidig vil være på moden de næste par år. Så gør ligesom holdet bag Suspekt og Remee, og kig på det fremadstormende danske mærke ‘APOCS‘, der har lavet deres bud på en moderigtig beanie.

Den kan lige nu købes for kun DKK 275

Klik her for at købe en APOCS beanie

APOCS – DKK 275

 

Hvis én af de ovenstående Beanies ikke faldt i din smag, så vil vi varmt anbefale dig at se vores øvrige Headwear kategori, hvor vi har samlet flere styles. Herunder både nyheder, men også tilbudsvare, hvor det er muligt at lave en god handel. Vi vil løbende opdaterer vores forskellige kategorier, hvor det altid er en god idé at holde øje med dit favorit brand, eller kategori. Billige beanies er for mange typisk en sæsonvare, dog ser man flere og flere i gadebilledet anvende deres beanie helårligt. Især i 2016 var beanies igen populære blandt danske mænd og nogle af de samme trends ser vi faktisk også følge med her i 2017. Dog er det baseball cappen, som generelt har overtaget det headwear kategorien.

Hvis du generelt ønsker at se hvilke trends der er i 2017, så vil vi anbefale dig, at læse med fra vores inspirations-tur til København. Her er vi to gange om året med på modeuge, hvor vi bliver inspireret af den innovative designkultur, samt får netværket med forskellige kollegaer fra hele Danmark, men også leverandøre. Her vil vi løbende opdatere trends for året og på den måde sikre vores kunder de seneste og mest populære vare i vores udvalg. Se siden her.