Black Friday bliver igen et kæmpehit hos danskerne

Black Friday bliver endnu større i 2019, selvom den populære shopping dag har sat adskillige rekorder for dansk butiksliv de sidste par år. Sådan lyder det i hvert fald i krogene rundt omkring i diverse forretninger landet over.

Såfremt du endnu ikke har fået sat kryds i kalenderen ud for fredag d. 29. november, er det således på høje tide. Black Friday har nemlig ganske enkelt udviklet sig til at blive én af de absolut største og bedste dage for shopping i Danmark.

Det har taget lidt tid for konceptet at rodfæste sig i det danske, men nu er det efterhånden kun de færreste, som ikke har kendskab til den famøse shoppedag. Den stigende popularitet skyldes naturligvis først og fremmest, at der er masser af gode og billige tilbud at komme efter.

I de første par år, hvor Black Friday blev introduceret til de danske kunder, var der immervæk knap så meget til rådighed, som der er nu. I dag findes der stort set ikke en forretning, som afviger fra at deltage i dagen på en eller anden måde.

Spar store pengesummer både på nettet og i fysiske butikker

Uanset om du foretrækker at handle på nettet eller i fysiske butikker, har Black Friday masser at tilbyde dig. Der er nemlig nærmest ingen grænser for, hvor mange og gode tilbud du kan finde. I og med at alle forretninger udarbejder Black Friday-tilbud, går der jo naturligvis også hurtigt konkurrence i at tilbyde de bedste handler.

Således kan du snildt komme til at spare hundred- og sågar tusindvis af kroner, hvis blot du er hurtigt ude og ved, hvad du skal gå efter. Ofte kan en given vare til flere tusind kroner få et kolossalt afslag i prisen på selve dagen – men hvis blot du kommer én eller et par dage efter, skal du til at betale den fulde pris.

Det kan med andre ord ikke betale sig at ignorere Black Fridays enorme besparelser. Ikke nok med at du får muligheden for at forkæle dig selv, er det jo ligeledes en glimrende lejlighed til at komme i gang med juleindkøbene. I slutningen af november står julen for alvor for døren, så derfor gælder det bare om at få indhentet nogle ønskesedler i god tid.

Danskerne har taget imod det amerikanske koncept

Black Friday har som bekendt rødder i USA, som hver fredag efter Thanksgiving indleder julegaveræset med en fantastisk shoppedag. Ligesom med de fleste andre ting, har det dog taget et pænt stykke tid, før danskerne har fået øjnene op for konceptet.

For det første gik det danske erhvervsliv først i gang med at anvende dagen til events og billige tilbud for en håndfuld år siden, og for det andet kræver det som regel et par år på bagen, før alle får nys om det. Det må man dog sige, at størstedelen af den danske befolkning har den dag i dag, og derfor er der god grund til at glæde sig til d. 29. november.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *