Brugskunst er også Godlir!

Internettet i sin nuværende facon giver en masse spændende muligheder for at søge inspiration andre steder end hos sine venner og bekendte. Èn af de mere populære områder, hvor rigtig mange, især kvinder søger inspiration, er i den store verden indenfor brugskunst og andre pynteelementer til hjemmet. Her er Facebook grupper med op mod 70.000 medlemmer, som dagligt flittigt deler tips og tricks omkring indretning, samt billeder af deres nuværende udsmykning, med håb om noget positivt feedback. Brugskunst er nemlig i særhed Godlir, hvis man dykker lidt ned i de mange muligheder der findes for at udsmykke dit hjem på en anderledes, men også personlig måde!

Din indretning fortæller meget om dig som person

Måden hvorpå vi indretter vores hjem er meget forskelligt, og heldigvis for det! Faktisk, så vil rigtig mange boligeksperter uden tvivl kunne fortælle mere om personen, blot udfra den stil man har valgt at indrette sit hjem i. Det gælder nemlig om at finde sin egen smag når det kommer til boligen. Som tidligere nævnt er det fantastisk at kunne søge inspiration hos andre, hvilket giver nogle nye muligheder for at finde elementer til boligen, som man måske ikke tidligere havde opdaget. Mén det er også vigtigt, at man ikke lader sig påvirke af hvad der er på mode blandt andre, da det trods alt er dig, som hver dag skal opholde dig i dit hjem.

En god idé kan derfor være at personliggøre dit hjem en smule, vi har herunder samlet et par gode idéer til hvordan det kan gøres:


1. Mere personlighed med billedkollager

Hvis der er noget, som i stor grad fortæller noget om os, så er det billeder af det og dem vi holder af. En mindre billedcollage i entreen kan derfor være sin helt egen lille fortælling, som du hver dag kan nyde godt af. Det kunne være en helt speciel periode i dit liv, måske et udenlandseventyr, som du gerne vil mindre dig selv om hver dag, samtidig med, at det skaber en dejlig og pæn udsmykning.

Det kunne også generelt være glade stunder fra dit liv, måske dit bryllup? Hvis du har børn, så kunne de pryde væggen og skabe din egen personlige stil. Mulighederne er mange, men især også ift. valg af rammer mfl. Her har du igen muligheden for at vælge noget, som ikke alle andre benytter i deres hjem. Smut en tur i genbrugsen og find nogle gamle seje rammer, som du med garanti ved at ingen andre har – det er da sejere end den model, som du allerede har set 27 gange på Facebook gruppen.

2. Brug dit brugskunst anderledes!

At personliggøre sin brug af brugskunst afhænger selvfølgelig ikke blot af om du har ting andre ikke har. Du kan sagtens formå at bruge dit brugskunst på alternative måder! Hvis du som mange andre også er vild med Royal Copenhagen, Kay Boyesen eller Lyngby vaser, så prøv at tænk over hvorvidt disse kan bruges i andre funktioner end først antaget.

Et krus fra Royal Copenhagen er én af de mest købte ting, når vi snakker almindelig indretning, samt brug af brugskunst, men ét sådant krus kunne måske sagtens fungere som urtepotteskjuler til en mindre plante? Det kunne måske skabe en helt anden stil, men stadig super moderne!

Måske Kay Boyesen aben tænger til en mindre hue når de kolde måneder nærmer sig? Igen får du brugt dit brugskunst på en alternativ måde.

3. Søg efter produkter, som du endnu ikke kender

Det skader ikke at udvide horisonten en smule – der findes mange sider og webshops, som med garanti forhandler noget eller fremviser produkter du endnu ikke kender. Du bør derfor ligeledes tage et kig på disse sider, som f.eks. kunne være ting-til-hjemmet.dk, men hav i baghovedet, at nogle af disse produkter godt kan bruges på alternative måder, sådan at du får personliggjort netop din måde at indrette på!