En gave til ham du holder af

Leder du efter en gave til ham, men har du svært ved at finde den perfekte gave? Frygt ej. Du er havnet på det helt rigtige sted.

I det nedenstående vil du finde en lille guide med et par lækre gaveidéer fra det flotte sortiment hos Godlir. Du finder blandt andet nogle lækre caps. Det kan f.eks. være en traditionel snapback cap eller flere varianter af de populære baseball caps.

Vi har fundet inspiration på Gavehylden til gaven til ham

Du finder et stort udvalg af ‘mens accessories’ hos Godlir og nedenfor giver vi dig et lille udpluk, så du kan finde din inspiration til din næste gave til ham.

God læselyst

#1 Ny rygsæk er en perfekt gave til ham

Synes du, at ‘han’ mangler en ny taske? Det kan f.eks. være en ny skoletaske eller weekendtaske når i er på weekendtur. Du finder det her. Du kan f.eks. meget passende tage et kig på den rå og stilrene ‘Leon’ backpack fra Apocs. Det er en rygsæk der er skabt af et perfekt mix mellem læder og canvas, hvor de sporty detaljer giver tasken et lækkert twist. Et fantastisk valg som skoletaske. Tasken har samtidigt et rum til din 13 tommer laptop.

Flot og perfekt gave til ham

Apocs ‘Leon’ backpack | 700 DKK

OBS – på billedet ses også en rå Tote bag fra Arrogant Artists

#2 En keyhanger er handy og en god gave

En keyhanger er et godt redskab til at have dine nøgler i. Det er samtidigt et alsidigt stykke accessory til dine nøgler. Du kan både have det i lommen om halsen, hvilket giver dig flere muligheder til brugen af denne keyhanger.
Vores bud på din næste gave til ham er en mere eksklusiv variant af disse keyhangers. Det drejer sig om den håndlavede flettede  læder keyhanger fra ByHellen. Denne er lavet af brunt læder. Super stilren og lækker kvalitet.

ByHellen ‘Naia’ keyhanger | 350 DKK

#3 En gave til ham i form af en baseball cap?

Baseball caps er oppe i tiden. Det er derfor også et oplagt valg til din næste gave til ham. Du finder et bredt udvalg af netop denne type cap hos Godlir.dk, men vi har valgt at lægge fokus på den lækre baseball low wool cap fra Apocs. Det er en cap af uld – perfekt til de kolde måneder, der nærmer sig.

gave til ham fra apocs

Apocs Low Wool Baseball Cap | 300 DKK

Find den næste gave til ham hos os. FRI FRAGT i november og december, så du ikke betaler for at få julegaven leveret.

Leder du efter flere julegaver idéer kan du med rette hoppe ind forbi vores venner på 2trendy.dk, der også sælger modetøj til ham. Bliv klar på julen ved blandt andet at læse dette indlæg.

//TeamGodlir

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *