Få råd til godlir

godlir billede

Her på siden samler vi alle de lækre produkter, som du bare må have. Men vi ved godt, at det kan være svært at få råd til det hele, derfor vil vi gerne hjælpe jer med, hvordan I kan få råd til flere af vores lækre produkter.

For det er da en skam, hvis du gerne vil se lækker ud, men du ikke føler, at du har råd til det. Vi anbefaler ikke, at du gør nogle af disse råd. Det er blot gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du vil skaffe flere penge.

Du skal altid bruge din sunde fornuft og selv finde ud af, om du vil bruge dine penge på  denne måde.

Arbejd ekstra

Hvis du har mulighed for at tage overarbejdstimer, så kan du vælge at gøre det. Hvis du arbejder 2 timer ekstra hver dag, så bliver det alligevel 10 timer ekstra ugen. Selv med en timeløn svarer det til tusind kroner eksta om ugen, og det er noget, du godt kan mærke på en måned. Selv efter skat.

Du kan også gå ud at finde et andet arbejde og arbejde alle timer en lørdag eller søndag. Men for mange er det lettere, hvis de kan blive på deres job og så bare arbejde overarbejde hver dag.

På den måde kommer du hurtigt til at tjene mange penge, og så har du let råd til at købe vores produkter, uden at du skal sætte dig gæld. Vi vil klart anbefale denne metode, da det er den mest ansvarlige.

Du kan også vælge at arbejde online og finde opgaver, når du kommer hjem. Der er også loppemarkeder i weekenden, så der er egentlig rigtig mange muligheder, når det kommer til at tjene ekstra penge.

Generelt skal du bare holde øjnene åbne, så er vi sikker på, at du godt kan finde nogle steder, hvor du kan tjene lidt ekstra penge.

Lån penge

Generelt vil vi ikke anbefale dig, at du låner penge for at købe vores produkter. Men med nogle forbrugslån kan du låne pengene i kort tid, og så betale dem af, når du får din løn. På den måde bliver du ikke ramt særlig hårdt, og du kan benytte diverse tilbud på webshops.

Det vigtigste er her, at du betaler pengene tilbage, for ellers kan det godt ende med at blive en meget dyr affære for dig. Med forbrugslån bør du altid overveje dem grundigt og lav et budget for tilbagebetaling.

Hvis du har styr på det, kan du altid overveje, om du skal låne penge midlertidig. Det er ofte billigere end kassekredit, som mange allerede vælger at benytte i dag. Hemmeligheden er, at du skal tjekke ÅOP på lån, så du ved, hvor du finder den bedste rente.

Det billigste sted at låne penge er altid hos familie, men vi vil ikke anbefale dig, at du gør det til forbrug, da man let bliver uvenner.

Til sidst vil vi sige, at vores produkter også er gode ideer som gaveideer. De fleste ville elske dig, hvis du ønsker noget med et konkret link, for så er det let at hurtigt at bestille, og varen bliver sendt direkte hjem til dem.