Fede oplevelser for enhver drengeflok – dette skal I prøve sammen

På det seneste er oplevelsesgaver blevet enormt populære. Det er ganske enkelt gavekort, der sælges både online og i dagligvarebutikker, der så giver adgang til en eller anden oplevelse. Der er et væld af forskellige gavekort med en masse forskellige oplevelser, og kort sagt er der altså noget for enhver smag.

Derfor er oplevelsesgaverne også en perfekt gave til de mennesker i dit liv, som ikke synes, at de mangler noget. Udover at være en genial gave, kan det dog også give anledning til en helt speciel dag med vennerne.  Iblandt alle gavekortene findes der nemlig en masse drengerøvsting, som enhver dreng med garanti har drømt om at gøre på et eller andet tidspunkt. Nedenfor er der samlet et lille udsnit af disse, men ellers kan du finde flere oplevelsesgaver her.

Få benzin i blodet og fart over feltet

Hvis der er nogle af drengene, der har en smule benzin i blodet, så kunne djævleræs for eksempel være en af de mest oplagte oplevelsesgaver til dig og dine venner. Kort sagt er det altså et løb i biler rundt på en sandet bane, som man kender det fra Zulu Djævleræs.

I djævleræs kan man få lov til at køre så hurtigt, man vil, og der er mulighed for at foretage alle de vovede overhalinger, som man ellers aldrig ville have prøvet ude på vejen. Når man er en hel drengeflok i hver sin bil, så opstår der helt naturligt noget konkurrence, og det er det, der gør djævleræs rigtig sjovt.

Køber du et oplevelsesbevis til djævleræs, kan det bruges på rigtig mange af de dertil indrettede baner rundt omkring i Danmark i både Jylland, Fyn og Sjælland. Lige meget hvor du tager hen vil du finde fart over feltet og en sikkerhed, der er i top.

Dyk med en haj

Der er noget helt specielt og lidt drenget at kunne sige, at man har dykket med en haj. Med en af de utallige oplevelsesgaver, der nu er at finde. Helt uden hverken dykkerbevis eller tidligere erfaring kan du og drengene nemlig få lov til at dykke ned i hajbassinet i Kattegatcenteret.

Så vil i blive lært alt det tekniske bag det at dykke i våddragt og med flaske smat hvordan man kommuniker. Vigtigst af alt lærer i selvfølgelig også, hvordan man skal omgår hajerne, da de, hvis de bliver provokeret, stadig er de dødsmaskiner, der er kendt for at være.

Smag på en god omgang whisky

Hvis drengeflokken mere er til en lidt mere stille aften, kan du også invitere dem ud til en whiskysmagning eller lignende. Der er bare noget iboende mandligt, som dukker op i en, når man står med andre mænd og drikker let røget whisky.

I skal selvfølgelig holde i mente, at en whiskysmagning ikke bare er det samme som en lidt excentrisk fredagsbar. Det er faktisk meningen at man skal smage på og nyde alle de mange forskellige typer whisky. Med en fællesinteresse i whisky eller bare en sans for god smag, kan en whiskysmagning blive en rigtig hyggelig og lidt anderledes aften med gutterne. Hvis man ikke er så meget til whisky, findes der dog noget tilsvarende for både vin og rom.

Lige meget hvad du vælger at gøre ammen med drengefokken, så er det garanteret til at blive en speciel dag, som I ikke glemmer lige forløbeligt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *