Gør din gravide bedre halvdel blød i knæene

Du skal være far! YES. Men puha, det kan også virke virkelig uoverskueligt. Din bedre halvdel er uden tvivl allerede gået i gang med, at kigge på babytøj og udstyr. “Det show får hun bare lov at køre”, tænker du sikkert.

Men det er faktisk virkelig vigtigt, at du blander dig i den snak, og hjælper til. Ikke nok med at din kæreste eller kone har mange hormoner i kroppen, som giver humørudsving, så kan de mange ting der skal købes ind virke uoverskueligt.

Prøv at sæt dig ind i hvad der skal købes, og prøve at være på forkant med damen, når hun pludselig kommer og siger i skal have en babynest eller en sengerand. “Hvad i alverden er det?!?”, vil du helt sikkert tænke.

De to ting er faktisk en af de øverste på listen over ting man skal eje, når man skal have en lille baby.

Køb en babynest

Skal du gøre din kvinde blød i knæene, så går du ind og køber en babynest. Det viser at du tænker omsorg for jeres kommende barn. Babynesten er nummer 1 på alle lister over indkøb til baby. Du kan derfor på ingen måde gå galt i byen med at købe sådan en.

Der findes et hav af designs på babyneste, så prøv at google dig frem. Hold gerne øje med om produktet er lavet af økologisk bomuld, og evt. er GOTS certificeret. På den måde får du ekstra plus point, da du igen har vist, at du har tænkt over tingene. Med et GOTS produkt, får du nemlige bæredygtige produkter, som er garanteret fri for skadelige kemikalier og allergi fremkaldelige stoffer.

Gør det til en overraskelse

Du kan jo prøve at kigge din dame over skulderen når hun sidder og googler, så du kan se hvilke designs hun kigger på. Og ellers kan du også få god hjælp af de puder eller sengetøj, hun helt sikkert har køb til jeres fælles hjem.

Find noget der passer ind i jeres indretning, da en babynest bliver fast inventar af jeres stue og soveværelse det første års tid med jeres nye baby.

Det er naturligvis også vigtigt, at vise barnets køn før du beslutter dig for noget. Der findes som sagt mange farver og designs, så vælg gerne noget der passer til barnets køn.

Overrask hende en eftermiddag med det nye babyudstyr og en god buket blomster. Hun vil simpelthen blive så blød i knæene!

Good luck!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *