Har du styr på studenterstilen?

Bliver du student til sommer, er du sikkert allerede begyndt at planlægge studenterugen.

Studenterugen er en mindeværdig uge, hvor der sker rigtig mange ting. Derfor må der heller ikke være nogle detaljer, som er overladt til tilfældighederne. Selvom det er en uge, hvor størstedelen er meget berusede, er det vigtigt at man står skarpt, og er godt forberedt til alle de forskellige arrangementer der afholdes i perioden. På Godlir kan vi guide dig. Vi gør vores, for at sikre at din stil er God Lir i studenterugen – som også kan fortolkes som at stå skarpt.

Noget af det som vi sælger mest i studenterugen, og oftest påpeger som essentielt er herresmykker og herreure. Det er accessoires som både giver personlighed og klasse. Ydermere er det også gode gaveidéer til nyudklækkede studenter.

Basic behøver ikke at være basic

Har man en meget basic stil, som man ser mange unge mennesker have det i dag, kan et ur eller et herresmykke give endnu bedre mening. Det giver din stil kant. Vi siger også ofte – bare fordi man bærer en basic tee og buks, så behøver stilen faktisk ikke beskrives som basic. Det kræver blot at man får brugt detaljer, som et smykke eller et ur er, som er med til at skabe den differentiering vi netop påpeger.

Det skal passe til studenterhuen

Alt afhængig af hvilken type student du bliver – om huen er rød, blå – eller noget helt tredje skal naturligvis også overvejes. Det gør bestemt ikke noget at der er en rød tråd i stilen. Især ved studentergaver, ser man at gaven har en form for relation til uddannelsen. Typisk er det farven.

At farven på gaven skal harmonere med huen, er ikke en udskrevet regel. Dog findes der andre studenterhueregler anno 2019, som du med fordel kan læse – både hvis du bliver student, eller bare vil have en opdatering heraf.

Tag et kig i vores sortiment og bliv inspireret. Held og lykke med den sidste del af gymnasieuddannelsen – og rigtig god studenteruge når du kommer så langt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *