Rejs dig op med et inspirerende citat

De fleste af os har prøvet at stå overfor en opgave eller en situation i hverdagen som ved første øjekast har virket helt og aldeles uoverskuelig. Det kan være en situaiton, hvor man har skulle færdiggøre en bestemt opgave til sit arbejde indenfor en helt ekstrem kort deadline, som har virket uoverskuelig at klare til tiden.

Det kan også at opgaven har været af en anden karakter, men uanset hvor håbløs opgaven har virket så er det vigtigt at man husker på, at andre har stået i samme situation i en anden tid og i et andet land. Dette mindset er enormt godt, hvis man står overfor en opgave som netop beskrevet – at uanset hvad så har andre stået overfor lignende og sværere situationer og hvor nogle mennesker måske har givet efter af vægten så har andre kæmpet imod og fundet den rette styrke til at overkomme dem.

Find det citat, der taler til dig

Hvis man vil ind i denne måde at tænke sin dagligdag og generelt hele sit liv på, så kan det anbefales at dykke ned i et af de mange citater, som er blevet sagt gennem tiden. Disse citater varierer meget i karakter og nogle fortæller om livet, mens andre prøver at minde læseren om at livet ikke altid er retfærdigt og derfor forsøger det at gøre dig stærkere gennem et par vise ord.

Citater om at være stærk og hård i sindet kan findes her og det er især disse citater der er værd at tage afsæt i, hvis man føler at man har en hård hverdag eller hvis man føler at perioden man er inde i for tiden kan føles svær at overkomme. Det kan i mange tilfælde føles som et bjerg, der skal bestiges og hvis bare man hele tiden har i baghovedet at det nok skal gå, så hjælper det.

Et af de mange citater man kan finde på siden lyder noget i retning med: “Vælg ikke at blive trådt på, og da vil ikke føle dig trådt på. Føl dig ikke trådt på, og først da er du ikke blevet trådt på.”

Dette citat er blevet sagt af den gamle og vise tænker Marcus Aurelius som i sin tid for flere tusinde år siden stod overfor mange situationer som vi slet ikke har evner til at sætte os ind i.

Mange forskellige kategorier at vælge imellem

Det er klart at alle citater ikke har karakter af overstående. Mange citater har et budskab de vil ud med, men mange forsøger ikke at belære læseren om hvordan man forbliver stærk og vedholder i en kneben situation. Der er også andre citater som handler om at være barmhjertig, sød og omsorgsfuld mod sine medmennesker.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *