Julegave til ham

Den perfekte guide til dig, der står og savner ideer til at finde gaven til ham. Alle piger kender situationen, de vil gerne forkæle deres mand ekstra meget, men manden ejer simpelthen alt, og det er svært at få idéerne til at finde den perfekte gave til ham.

Til en mand der ejer alt, skal der noget ekstra specielt til, for at han kan forkæles. Man vil gerne finde den ene ting, som han ikke ønsker sig, men ved han altid kan bruge. Her kommer vi på GodLir ind i billedet, for med et stort udvalg af accessories til mænd er der noget til enhver smag, og hvad gør det så, at du også kommer til at pynte manden, du selv skal kigge på lidt ekstra.

Årets JULETILBUD!

Vi har i året 2016 valgt at give vores kunder et ekstraordinært tilbud, kun gældende i december måned.

Juletilbud: Cliff backpack | Nic & Mel (pris før: 2.500kr – pris nu KUN: 1.995 kr.)      SE HER

Vores juletilbud går ud til den luksuriøse mand, der elsker god kvalitet. Vi har her at gøre med den lidt retro stil, der lige nu banker frem i modeverdenen og kommer til at dominere billedet i 2017. Her får du en taske der kan holde i mange år, og samtidig kun bliver federe med tiden, når tasken får sin helt egen patina af det 100% ægte læder den er produceret af.

Tasken kommer fra det svenske brand Nic & Mel, og fitter op til en 13 inch laptop. Den brune cognac taske passer perfekt som enten en skoletaske eller til den mere forretningsorienterede verden. En taske der medfører utrolig stor positiv respons, hvis du en dag træder ind på skolen eller din arbejdsplads, med lige netop denne Cliff Backpack.

Gaven til ham der elsker cognac læder

Fyren der elsker sine caps

Er din mand typen der ofte render rundt med en cap på hovedet, så kan vi garantere at han vil blive glad for en ekstra, og specielt hvis den kommer fra lige netop dig. Vi kan som mænd ikke få nok af caps, og man kan måske sammenligne dette med sko til piger. Der skal gerne være et lidt bredt udvalg, så man har noget at vælge i mellem hver morgen.

Det sikre valg: Baseball common cap | APOCS (pris: 300kr.)    SE HER

Vi vil betegne en sort baseball cap som det helt sikre valg. En baseball cap har det seneste års tid banet sig vejen frem igen i modeverdenen. (Læs mere op baseball caps HER)

Common baseball cap apocs

APOCS’ store idé er at blande det formelle med det sporty og deres sorte common baseball cap er ingen undtagelse. Et utroligt lækkert produkt der passer perfekt til det sporty look, men som bestemt også kan gå til det formelle. En stil som flere kendte rundt om i verden er begyndt at lege med, nemlig et formelt jakkesæt krydret med en sort baseball cap.

Gaven til ham der elsker at have et bredt udvalg af caps

Cappen fås også i navy blå SE HER

Det dyre valg: Black cap | APOCS limited edition (pris: 650kr.)  SE HER

Her har vi at gøre med en cap i limited edition. Der er kun produceret 60 af denne cap, og vi har været så heldige at være en af de få udbydere af denne. Der er tale om en cap i bedste kvalitet med stort fokus på hver enkelt cap, og derfor også den ekstra høje pris.

Dette er en cap til en mand, som går meget op i kvalitet og som ikke er bleg for at vise sig frem for vennerne. Så hvis din mand er typen, der har sig en yndlings cap og bruger den samme hver eneste dag, ville dette være et godt bud til at få skiftet den ud, og så har du også sat dit præg på ham med en meget eksklusiv cap.

Gaven til ham der elsker kvalitet og prestige

Den modebevidste mand

Er din mand typen, der går rigtig meget op i hvilket tøj han render rundt i og har dannet sig sin egen personlige stil? Så kender alle problemet med at skulle finde noget nyt tøj til ham, da det er umuligt at vide, om han ville kunne lide det. Muligheden ligger i at finde et tidløst accessory, der aldrig løber af moden og som kan indarbejde sig i enhver persons personlige stil.

Det sikre valg: Sort ur | OliverCPH (pris: 895 kr.)  SE HER

Oliver Copenhagen er et af de nyere danske ure brands. Et brand der går meget op i kvalitet og at kunne bidrage med et personligt ur til at skabe en personlig stil. Urene findes i flere varianter, men her hos God Lir er vores favorit dette sorte ur, som er helt tidløst og vil kunne passe ind til enhver tøjstil.

dsc04022

Er manden mere til ure med lidt guld eller sølv, er der også flere muligheder at vælge i mellem her fra OliverCPH. Kun du kender din mand bedst og ved præcis hvilket ur, der vil glæde ham mest.

Gaven til ham der skal forkæles

Det økonomiske valg: Brun Ace kortholder | Nic & Mel (pris: 250kr.)  SE HER

Som et lidt mere økonomisk venligt valg, har vi på listen en af de mest rå kortholdere, der findes på markedet. En brun Ace kortholder fra svenske Nic & Mel, er af 100% ægte læder til en skarp pris. Kortholderen vil med tiden få sin helt egen patina, når den først er blevet brugt, som er med til at skabe det rå udtryk og til at skabe en personlig kortholder.

Kortholdere ses mere og mere ved mænd, fremfor de store punge, der skulle kunne indeholde en masse tunge mønter. Men som verdenen skrider frem mod det kontantløse, er pungen blevet skiftet ud med de mindre kortholdere. Men kortholderens funktion kommer også til udtryk i modeverdenen, da den simpelthen bare er mindre og mere funktionsdygtig en end stor pung, hvilket klart er et af de nyere tidløse funktioner for den modebevidste mand.

Gaven til ham der skal have detaljerne på plads

Forretningsfyren

Er din mand typen der kan lide at klæde sig mere formelt end det sædvanlige, så skal der som regel også nogle ekstra fede accesories til, for at han kan sætte prikken over i’et i hans egen stil. Det er ikke altid nemt at finde en gave til forretningsfyren, der bruger det meste af sin tid på at arbejde og dermed også tjene til selv at kunne købe alt. Skal man finde gaven til forretningsfyren skal man nogen gange grave dybt, og her vil vi gerne hjælpe til.

Den perfekte løsning: Læder herretaske | Nic & Mel (pris 1.300kr.)  SE HER

Skal man have den helt perfekte løsning til at finde gaven til forretningsfyren, anbefaler vi at kigge på denne ”Wayne” taske fra svenske Nic & Mel. Tasken er i 100% ægte læder og skriger af god kvalitet. Med sin flotte cognac brune farve vil tasken passe perfekt ind til den formelle tøjstil og man vil virkelig skille sig ud af mængden med denne taske.

dsc04028
Tasken har et meget retro design, som afspejler sig lidt i den noget gammeldags stil, hvor lædertasker var meget fremme. Læder har altid været et tegn på god kvalitet og velhavende produkter, og er begyndt at vise sig mere og mere frem i herre moden igen. Tasken passer perfekt til en laptop og et stort bundt papir, som er det de fleste nødvendigvis skal have plads til.

Gaven til ham der vil have kvalitet

Nøglefyren

Hvis din mand står som typen, der går rundt med et kæmpe nøglebundt, kan vi klart anbefale du tager et ekstra kig på de kommende gaveideer. De fleste folk der har sig et kæmpe nøglebundt, har bygget det op over flere år, og mange har svært ved til sidst at finde rundt i hvilke nøgler der passer til hvad, da nøglerne bare bliver smidt ind sammen med alle de andre. Her kommer du i billedet, ved at hjælpe din mand med en gang for alle at få mere styr på det hele, og samtidig give bundtet en rustik kant.

Den lille løsning: Brun nøglering | Norly (pris 200kr.) SE HER

Nøgleringen fra Norly står som en af markedets bedste nøgleringe på kvaliteten. Den er lavet af 100% kalveskin som er blevet voksbehandlet i italiensk voks. Dette passer også perfekt til det motto Norly har brugt om denne kollektion “Grab a bite of the nordic luxury.” Vi kan ikke selv sige det bedre. Norly har håndlavet hver enkel produkt og satser mere på kvalitet frem for kvantitet, hvilket også betyder der ikke er lavet det store produktionsantal. Men her på GodLir har vi været så heldige at få en ekstra stor ordre hjem netop her til jul.

Norly nølgering

Med en lille løsning mener vi her, at du får muligheden for at give en lille, men utrolig lækker nøglering. Den lille nøglering passer perfekt hvis din mand har samlet sig et mindre bundt nøgler, der stadig har sig en god plads i lommen, som de fleste. Samtidig giver det muligheden manden, til at tænke over hvilken rækkefølge nøglerne skal sidde i, når han skal til at samle sin nye nøglebundt, i sin nye nøglering.

Gaven til ham der mangler styr på tingene

Den store løsning: Sort Milo keyhanger | Lucléon (pris 200kr.) SE HER

Her har vi en en stor nøglering, bedre kendt som en keyhanger. Denne keyhanger kommer fra danske Lucléon og remmen er lavet af 100% okselæder og er 55cm lang. Denne keyhanger har for enden en utrolig nem åbne og lukke funktion, der gør det nemt at få tilføjet nye nøgler til bundtet, og er der ved at være fyldt op, giver det også noget ekstra kant at kunne sætte sin egen nøglering fast for enden.

keyhangermilo

Med en stor løsning mener vi her at du giver muligheden til at at have nøglerne lettilgængelig hele tiden. Mange bruger en keyhanger rundt om halsen og til at hænge som en halskæde, enten inden under trøjen eller udenover. Vi vil klart anbefale at have keyhangeren til at hænge udover trøjen, da det samtidig tilfører din stil en ekstra side, og hvem kan ikke lide lækker sort kvalitetslæder. Samtidig kan remmen også hænge ud fra lommen, så de altid er nemme at få fat i, uden at skulle dykke sin hånd helt ned i lommen. Dette gør det utrolig nemt hvis manden ofte skal bruge sin nøgle på enten arbejde, eller i andre tilfælde på dagen.

Lucléon kommer her med en ekstra detalje og ekstra gave til kunden, ved at have tilført en ‘Lucléon’ nøgle der medfølger fra start og som har en oplukker funktion i sig. En nøgle en hver mand gerne vil eje, men som altid kan tages ud og bruges alle andre steder også.

Gaven til ham der ofte bruger sine nøgler og kan lide øl

Keyhangers har i 2016 haft en meget fremadgående tendens og er også en af vores bestsellers. Vi har derfor på GodLir et bredt udvalg af keyhangers som du kan se lige HER.

Julegave til ham

Hvis ovenstående udvalg fra God Lir ikke har skabt nogen form for interesse, så kan du finde yderelige inspiration på vores blog. Hvis det ikke er tøj, eller boligindretning som du er på udkig efter, så kan det måske være aktuelt med en cykel. Cykler kan du finde hos en af Danmarks førende cykelshop – www.cykelexperten.dk, som lagerfører nogle af de bedste cykler til de bedste priser. Tak fordi du læste med. 

//Team God Lir

One reply on “Julegave til ham

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *