Køb brugt bil og bliv bedre kørende

Salget af biler er eksploderet gennem de senere år i Danmark, og selvom politikerne gang på gang bliver ved med at varsle afgifter, så fortsætter bilsalget ufortrødent.

Der er dog omvendt ingen tvivl om, at det kan være en dyr udskrivning at skulle købe ny bil – uanset om den er til privat- eller firmabrug. Man kan købe nok så mange smarte accessories her på siden, men det gør desværre ikke den gamle bil til en nyere model. Står du derfor og skal skifte den gamle bil ud, så overvej om en brugt bil ikke vil kunne opfylde alle dine behov og gøre dig bedre kørende!

Brugte biler behøver ikke være nedslidte

Mange har et indtryk af, at brugte biler ofte er godt brugte, når man køber dem, og at man derfor hurtigt kan rende ind i diverse problemer, der kan være dyre at ordne. Dette er da også tilfældet for nogle modeller, men langt de fleste brugte biler har mange år i sig endnu – og den billigere pris kan tilmed vise sig at gøre dem til en god handel. Selvom bilerne er billigere, har de stadig masser af kvalitet, og hvis man f.eks. leder efter en brugt firmabil, der kan gøre sliddet på den private bil mindre, så er de brugte biler det budgetvenlige valg.

Spar penge ved at købe demomodeller

Hvis du måske ikke helt har mod på en ældre model, der kan koste lidt mere i værkstedsregninger, så har man mange steder mulighed for at købe en såkaldt demomodel. Demomodellen har været brugt til prøvebil hos forhandleren, og den har derfor ofte kørt mellem 3.000 og 5.000 kilometer. Bilen fejler dog absolut ingenting, og man kan ofte spare op til 20.000 kroner ved at vælge demomodellen frem for den spritnye version. Her kan bilen naturligvis stadig være en dyr udskrivning for de fleste, men det er efterhånden meget let at låne penge til brugt bil hos flere forskellige udbydere. Lånene behøver ikke at være dyre i renter, og dermed kan man blive godt kørende uden de store kvaler.

Frisk den brugte bil op med nye accessories

Det er meget sjældent, at man finder den helt perfekte, brugte bil, men så er det heldigt, at man kan gøre meget godt for bilen på egen hånd. En brugt bil kan hurtigt føles som ny med en grundig rengøring, og efterfølgende kan man nemt sætte sit eget aftryk på bilen med diverse accessories. Her har brugte biler faktisk mere at tilbyde end de helt nye modeller – der er noget charme ved en ældre model, der er løftet til moderne standarder indvendigt.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *