Modeuge – God Lir deltager i årets modeuge

Mode 2017 mænd | SS17 drop

Årets Copenhagen Fashion Week er overstået for denne omgang, og Godlir.dk var afsted for at se, hvad der rører og kommer til at ske i branchen AW17 og generelt indenfor mode 2017 mænd. Det gik ikke stille for sig. Der blev talt med nuværende samarbejdspartnere og kommende, hvor der vil være fokus på accessories som altid, men bestemt også nye og andre ting, I ikke
har set før på Godlir.dk

Vi var som altid forbi vores venner og gode samarbejdspartnere Apocs. Igen er de, på deres helt egen måde, med på tidens trends, og i skal glæde jer til, hvad der lander på shoppen i august fra deres AW17 – noget af det fedeste vi har set fra deres front

I kan snart se frem til det seneste drop fra netop Apocs. En kollektion, de har døbt blue minutes, og som symboliserer skiftet fra dag til aften i farverne, der forplanter sig over i byen i de minutter. En vanvittig kollektion!

Indenfor en overskuelig tid vil vi offentliggøre deres SS17 her sammen med andre nyheder på Godlir.dk

Mode 2017 mænd er skudt igang, og i skal glæde jer!

Når vi tager deltager på årets modeuge i København, så er det for at samle ny inspiration til året 2017. Vi forsøger hele tiden at tilpasse os, men også udfordre markedet med nye innovative brands og produkter. I 2017 kan vores kunder forvente, at se mange nye lækre vare i vores online sortiment, og vi glæder os allerede til at præsentere nogle af de mange nyheder i slut februar. Igen imponerede danske Apocs igen med deres nye designs. År efter år har vi ekstremt høje forventninger til netop Apocs, da vi ved hvor dygtige de er. Derfor vil man også  opleve at vi igen i år udvider vores Apocs sortiment, hvor der især fokuseres på headwear kategorien. Godlir har eksisteret siden 2011 med det formål, at levere de fedeste accessories til mænd. Essensen i vores forretning er stadigvæk accessories, men man vil som forbruger også se at vi for første gang i vores snart 6 års eksistens udvider sortimentet med basic tilbehør til mænd. Det vil primært var t-shirts og hoodies i simple designs. Vi går ind for det er kvalitet, hvorfor vi i den forbindelse også har stor tiltro til vores nuværende tøjleverandør Basic Clothing. Basic Clothing er en dansk forretning, som vi efterhånden har haft et længere samarbejde med. Deres produkter kan vi stå 100% inde for, hvilket også gør at vi i den grad arbejder på, at få udvidet vores tøjkategori allerede til foråret.

Kort opsummeret, så har vi store forventninger til dette år. Generelt har vi haft nogle gode dialoger med vores leverandører, samt fået lagt den rette forretnings-plan for God Lir’s ambitioner og mål for året.