PAYDAY og lækre nyheder

Det har netop været lønningsdag. Det + at vi har fået nogle super lækre nyheder på God Lir, er en perfekt kombination. Det er tilmed et helt nyt brand på shoppen. Det drejer sig om det danske cykel- og taskebrand – Velorbis. Julen nærmer sig med hastige skridt, hvorved vi starter på en masse fede tilbud!

Det er et københavner baseret brand med stærke rødder i cykelbranchen. Velorbis har specialiseret sig i citybikes, som laves i mange forskellige afskygninger af super kvalitet.
Den del, vi forhandler hos God Lir, er deres super cool og rå lædertasker til både mænd og kvinder. Det er alt fra den lækreste skuldertaske til en weekend- eller sportstaske. Alle sammen af det lækreste bøffellæder.

Du kan se hele det lækre udvalg af læder tasker fra Velorbis lige HER

Lækre armbåndsure til SPOT-pris

Det behøver dog ikke at være et nyt produkt hos os for at være en nyhed. En af vores favoritter – nemlig urene fra Oliver CPH, er stærkt sat ned i pris. Vi mener nemlig ikke at det behøver at være dyrt for at være sublim kvalitet. Derfor kan du nu spare penge på dit næste Oliver CPH ur. Det er et stærkt dansk brand med rødder i København – lige som Velorbis.

Du kan se samtlige ure fra OliverCPH lige HER.

Olivercph

Hold dig opdateret – APOCS SS17 lander snart

Du kan snart forvente endnu flere nyheder på shoppen. Det drejer sig selvfølgelig om det danske premium streetwear brand – APOCS. Der lander snart nogle utroligt fede caps fra deres seneste kollektion Blue minutes. Så sørg for at holde dig opdateret – det er en super lækker kollektion. Det vil være ledigt lige HER

Copenhagen Fashion Week
Du vil tilmed snart kunne få fingrene i endnu et nyt brand på shoppen. Det er endnu et skandinavisk brand med et budskab, og vi glæder os ekstremt meget til at vise jer det! Hold jer opdateret på nyhedssiden – der sker noget hele tiden.

På Godlir er vi meget opmærksomme på hvilke brands vi tager ind i vores sortiment. Vi ønsker kun at tilbyde det bedste af det bedste til vores kunder. Det er en filosofi vi har arbejdet med i 6 år. Blandt andet er vi gode til at spare og dele information med andre virksomheder, der også befinder sig i en dynamisk branche, som vi selv gør. Trenden bevæger sig lynhurtigt, og det handler om at have fingeren på pulsen for at kunne udvælge sit udvalg.

Relaterede brancher er især inden for boligindretning, hvor vi har kunnet drage nytte og sparring fra den danske boligindretning virksomhed Littlethings. Littlethings har et spot-on brandsortiment, og deres overvejelser herom har været yderst interessante. Blandt andet finder du , Bloomingville, Hübsch m.m. på shoppen.

//TeamGodLir

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *