Sådan holder I kærligheden ved lige

Du kender det garanteret. Vasketøj, madpakker og rengøring. Hverdagen har taget over, og når du kommer hjem fra arbejde, er der hundrede ting, der lige skal gøres. Du er træt og uoplagt og vil allerhelst gerne sove.

For mange bliver hverdagen hurtigt en stor trommerum, hvor der kun er fokus på det praktiske. Der er fokus på børnene, og at de har, hvad de har brug for. Vi skubber os selv i anden eller tredje række. Og det kommer til at gå ud over vores partner.

Det kan være svært at opretholde et romantisk forhold, hvis der konstant er fokus på andre ting. Det er noget, der skal sættes tid af til. Og det er noget, som man skal finde en lyst til.

Vær åben overfor hinanden

Nøglen til et sundt og langvarigt forhold er kommunikation. I skal have en god kommunikation, hvor I er åbne overfor hinanden. Hvis kommunikationen mellem jer halter, kan der hurtigt opstå misforståelser. Og det er her, at de små hverdagsskænderier starter. Og som du måske allerede er bekendt med, kan disse skænderier ligge til grund for noget større.

Udover at have en god kommunikation er den fysiske tiltrækning også vigtig. Det er mange år siden, I sagde ’ja’ til hinanden, så gør noget ud af dig selv. Det giver mere lyst til at gå i gang i soveværelset. Og som bekendt er det også en vigtig faktor for et velfungerende forhold. Du kan eventuelt overraske din partner ved at købe et par bundløse trusser. Det vil garanteret sætte gang i lysten til hinanden. Hvis I ønsker at gøre tingene endnu mere spændende, kan I købe en dildo. Men vælg den bedste dildo så I får den bedste oplevelse. Når I skal forsøge at finde hinanden, så er det vigtigt, at begge parter tager initiativ og giver.

Vær sammen om noget andet end hverdagen 

Når et forhold skal vedligeholdes, kan I finde en fælles hobby. Noget, som går ud over hverdagens grænser. På den måde kan I bestræbe jer på at blive hinandens bedste venner. Når I også er hinandens bedste venner, har I fået en stor gave til jeres parhold. Men husk også at give hinanden plads. Det er også godt at have hver jeres interesser. Det er en god måde at bevare sig selv i forholdet på.   

Når I skal finde noget, som er større end hverdagen, så tænk på, hvad der får jer til at grine. At I kan grine sammen er et af de vigtigste elemeter i ethvert parhold. Det giver en styrke, og det bringer jer tættere sammen.

Forsøg desuden at være ærlige overfor hinanden. Både når det kommer til soveværelset og udenfor soveværelset. Er der noget, som går jer på, så snak om det. Også selvom at det kan være et tungt emne. Nogle gange er det de svære ting, som bringer os tættere sammen. Lav en god drink, og sæt jer en aften med formålet om at snakke. Alkohol kan være en hjælpende hånd på mange måder. Både hvis I ønsker at løsne hverdagsstemningen op. Og det kan være en hjælpende hånd ind i soveværelset.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *