Shop tøj i dag – betal senere

Trænger garderoben til en opgradering, men er der lavvande på bankkontoen? I så fald står du ikke alene med problemet. Det er umuligt ikke fra tid til anden at opleve at ønske sig noget, som pengene ikke rækker til. Men der findes faktisk en løsning. Læs mere her.

 

Køb tøj på afbetaling

God stil må aldrig blive et spørgsmål om økonomi. Hvem kan sige sig fri for på et tidspunkt at have givet sig hen til alle de outfits, man kunne skabe, hvis bare man havde haft råd. Men nu kan du faktisk få lige nøjagtig det tøj, du ønsker dig – uden at skulle bruge penge, du ikke har.

Det at købe tøj på afbetaling er faktisk ikke som sådan en ny mulighed, men snarere en meget overset mulighed, som mange enten ikke ved findes, eller som mange har tendens til at glemme.

Det er på trods af, at muligheden faktisk løser et problem, som rigtig mange på et tidspunkt oplever at stå overfor – nemlig at man har brug for nyt tøj nu og her, men at pengene på kontoen ikke rækker.

Hvordan fungerer det?

Men hvordan fungerer det så at købe tøj på afbetaling? At købe noget på afbetaling betyder, at man bestiller varen nu, men først betaler for den senere. Når man betaler på afbetaling, gør man det typisk med flere mindre beløb over en rum tid. Det betyder, at du eksempelvis kan bestille din drømmekjole nu og så betale for den i portioner, der løber over de kommende måneder.

På den måde er det ikke længere en forhindring, hvis du ikke har det fulde beløb stående på din konto her og nu.

Har du fundet frem til en taske eller måske en flot jakke, du gerne vil købe på afbetaling, skal du blot ansøge om en afbetalingsordning og få varen tilsendt uden omkostninger her og nu.

Når du indgår aftalen om afbetaling, vil du blandt andet også kunne justere på løbetiden – det vil sige på den tidsperiode, du har til at betale for den vare, du har købt. Vælger du en kortere periode, vil du skulle betale lidt mere per måned, men til gengæld vil du blive fri for gæld hurtigere og omvendt, hvis du vælger en længere løbetid.

Andre budgetvenlige alternativer

Er afbetaling ikke det rigtige valg for dig lige nu, er der også andre muligheder for at opgradere garderoben, selvom der er lavvande på kontoen.

Eksempelvis kan du købe brugt, købe på udsalg, besøge byttemarkeder, hvor du kan bytte dig til nyt tøj eller leje et stykke tøj, en taske eller lignende for en aften, hvis du har behov for det. Disse er alle gode og budgetvenlige muligheder for at klæde sig flot på, selvom man er på budget.