Tøj

Unisex Tøj – Håndlavet kvalitet

Som et relativt nyt tiltag, kan du nu finde tøj på GodLir. Det er tøj fra det danske brand – Basic Clothing, der leverer tøj, der er håndlavet efter hver enkelt ordre. Med andre ord – der er ingen t-shirts eller hoodies, som den DU vil modtage.

Basic Clothing er et Aarhusiansk baseret brand, der leverer kvalitetstøj til billigere penge. Det behøver ikke at være dyrt for at være unikt, og det er noget Basic Clothing har taget til sig og i en årrække leveret super lækkert tøj ud fra.

Hvert enkelt piece bliver lavet efter bestillingen, og du vil derfor modtaget et helt fresh stykke tøj, lavet efter dit behov. Det er både sorte og hvide t-shirts samt en sort hoodie. Er du på udkig efter en helt basic t-shirt i enten sort eller hvid, så er det også en mulighed for dig at finde den hos os. Basic Clothing leverer nemlig også helt blanke og ‘clean’ basic tees. Noget der altid er brug for.

Der er som altid levering indenfor 1-2 hverdage, og hvis du smider en bestilling inden klokken 16 på en hverdag, så har du din bestilling i hænde allerede dagen efter. Ligeledes: Fylder du kurven op og bestiller for over 300 DKK, så betaler vi fragten. Du kunne evt. supplere din nye t-shirt med en lækker baseball cap fra f.eks. Apocs. Se udvalget af baseball caps lige HER