Sådan underholder du hele familien – unge som gamle

I en verden, hvor alt er blevet mere og mere digitalt, kan den gode gamle familietid være svær at gøre attraktiv for især unge mennesker. Vi bliver alle mere og mere forgabt i vores telefoner og computere, og den klassiske brætspilsaften er ikke længere i så høj kurs, som den har været. Her kan gode råd være dyre, når man egentlig gerne vil samle hele familien om en hyggelig stund – men det er i virkeligheden ikke så svært, og der er masser af underholdning, der kan samle hele familien.

Genopliv brætspilsaftenen med nye, spændende spil!

Selvom brætspil måske klinger lidt hult i ørerne på særligt unge mennesker, ligesom de gamle måske mener, at de netop er for gamle til det pjat, så kan det stadig samle familien den dag i dag. De nye brætspil har til fokus at samle familien omkring det store bord igen, og det bringer mange underholdende timer med sig. Her kan du med fordel se nærmere på spil som f.eks. Hint, der er en fantastisk tidsrøver, ligesom lidt mere kontroversielle spil som f.eks. Politisk Ukorrekt har vundet en stor plads i mange danskeres hjerter. Du kan også købe Cards Against Humanity, der er et grovt, men sjovt spil, hvor det handler om at sammensætte de mest absurde og frække sætninger – måske ikke noget for de ældste, men helt sikkert noget, der kan få de unge med på legen.

Genopliv den gamle spillekonsol og quiz med hele familien

Et andet godt bud på underholdning for hele familien er at genoplive den gamle PlayStation eller Wii og få gang i et godt quiz- eller sportsspil. Selvom man måske ikke er den store tilhænger af teknik generelt, så kan de fleste relatere til konkurrencegenet, der kommer op i folk under en god quiz – og med teknikken bliver det lettere at holde styr på det hele. Der er ofte mange gode timers underholdning i at samle familien foran fjernsynet, og i mange tilfælde kan langt de fleste være med hele tiden; et godt bud på en underholdende aften.

Om den står på brætspil, spillekonsol eller quiz er sådan set underordnet. Det vigtigste er at samles med familien omkring underholdningen.

Det er altid en god idé at forberede sig en smule på underholdningen, eftersom det kræver at én tager initiativ til hvad der skal laves. Det kan være svært at finde noget alle kan være lige enige om, men det vigtigste er blot at man prøver at engagere alle i underholdningen – på den måde får man den sjoveste aften sammen.

Rigtig god fornøjelse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *