Spilkonsoller i 2020 – hvilken bør du vælge?

De sidste måneder på året er typisk der hvor salget af spilkonsoller stiger en del. PlayStation og Xbox har udgivet deres nyeste bud på konsoller i 2020, og med julen lige om hjørnet, så er en af disse med sikkerhed på ønskelisten hos mange unge mennesker.

godlir.dk - nordlyhome.dk

Men hvilken skal man vælge? Det kan være svært at vælge, ligesom når man skal have ny telefon eller ny computer, så er det ikke altid lige nemt. Heldigvis er der kun 2 forskellige at vælge i mellem, og det gør dog valget lidt mere overskueligt.

Der er som hovedregel ikke særlig stor forskel på PlayStation og Xbox, men alligevel så splitter det vandende når man snakker med diverse entusiaster.
I artiklen her gennemgår vi, hvorfor de er så populære og hvilken du bør smide på din ønskeseddel i år.

Hvad er forskellen mellem de to?

Det kan være svært at vide hvad den reelle forskel mellem Xbox og PlayStation er, og det er også forståeligt nok. Med mindre man er inde i gamer-scenen, så er det nemlig ikke lige til at finde ud af. Man kan jo spille på dem begge, og det er meget samme genre.

Overordnet set så tilbyder de forskellige spil, og det er basalt set det der splitter vandene. Man kan sige, at de mest populære spil er cross-platform spil, som altså kan spilles på begge konsoller, men størstedelen af forskellen mellem de to konsoller ligger i, hvilke spil de udbyder.

Der er selvfølgelig også det æstetiske, for konsollerne ligner på ingen måde hinanden. Hvis det betyder meget for dig, er der selvfølgelig noget at prioritere her, men vores opfattelse er, at når det kommer til spilkonsoller, så går man mere op i hvilke spil den kan spille, og hvor godt det spiller.

Der er altså meget få der går op i at matche konsollen med et eventuelt konsolbord af æstetiske årsager.

Overvej en PC hvis du er seriøs omkring dine spil

Hvis man er meget seriøs omkring sine spil, så kan det måske endda være, at man skal overveje at købe en computer i stedet. Selvom det ikke ofte forbindes med konsol gaming, så er det efterhånden alligevel en computer de fleste professionelle bruger.

Det giver mulighed for at køre spillet i en bedre opløsning, og det giver en overordnet bedre oplevelse. Det er dog også en dyrere at skulle købe en pc, og så er det ikke lige noget man har stående i stuen heller.