Hvad giver man til manden, som allerede har alt?

En udfordring som mange venner, familiemedlemmer og ikke mindst partnere støder ind i. Nogle gange kan det bare være svært at give en god gave, fordi man enten ikke får en ønskeliste, eller fordi han egentlig synes, han har alt. 

Heldigvis kan man tænke i lidt mere kreative baner. Nogle gange behøver man ikke give nye underbukser eller strømper eller endnu et fint ur. Af og til kan det være, man skal prøve at overtale ham til at prøve nogle sundhedsprodukter af. Pointen er, at det er noget, han kommer til at få gavn af både i det øjeblik, han bruger det, men så sandeligt også i forhold til fremtiden. 

Om vi vil det eller ej, betyder en sund livsstil mere end vi lige går og tror

En sunds livsstil betyder simpelthen alt for os mennesker, hvorfor en gave eller idé til produkter, som kan hjælpe på hans sundhed, kan være den allerbedste gave, han endnu ikke er klar over. Ja, noget nyt legetøj til haven eller bilen, eller for den sags skyld et nyt ur kan være en rigtig fin gave, men det bliver nogle gange også bare lidt meningsløst. Jo, vedkommende bliver glad i øjeblikket, men bliver det bare én i mængden? Her kan man prøve at tænke alternativt og mere fremtidsorienteret.

Et godt eksempel kan være diverse skønhedsprodukter såsom cremer og lignende eller for den sags skyld sundhedsfremmende produkter såsom kosttilskud og lignende. Måske kræver det lidt overtalelse, men når du først igennem, bliver han højst sandsynligt glad.

Et andet eksempel kunne være, at din ven eller hvem det nu er, ofte går rundt og klager over smerter. Måske bruger vedkommende dyr medicin fra sygehuset, som ofte er forbundet med mange bivirkninger. Her kan cibdol være et rigtig smart alternativ, som hjælper med smertelindring, men i stedet for kemi fokuseres der mere på en plante, som stiger i popularitet dag for dag. 

Måske er en gave irrelevant, og i stedet handler det om tanken 

Uanset hvad du har lyst til at gøre, jamen så er det jo altid tanken som tæller allermest. Blot det at du sidder og læser denne artikel tyder på, du gerne vil gå det ekstra skridt. Derfor kan det være, at alt der er brug for, er at du lytter på personens reelle ønsker for livet. 

Her kan det være, at den bedste gave du kan give, er et “gavekort” til 10 løbesessioner ude i naturen. Eller måske at du kommer forbi og laver noget lækkert og sundt mad. Mulighederne og ikke mindst idéerne er mange, og det hele handler jo i bund og grund om, at du gør dit bedste. Uanset hvad håber vi, du finder frem til det helt rette. Både for dig selv og den heldige person, du tænker på.