Inspiration: Sjov lir for hele familien

Familie har det sjovt

Er du på udkig efter sjov lir, som kan bruges af hele familien? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i artiklen har vi nemlig samlet gode forslag til diverse lir, som alle familiens generationer kan bruge til masser af underholdning og sjove timer sammen eller hver for sig.

Vi forhandler selvfølgelig nogle af tingene fra nedenstående liste lige her på vores webshop, så du ikke behøver at lede længere for at få fat i alverdens lir til både unge og gamle.

For at gøre det ekstra nemt for dig har vi samlet vores idéer til sjov lir i aldersgrupperne; unge, børn og voksne. På den måde er det nemt at finde inspiration til ting, som du kan købe til enten dig selv eller andre.

Lir til unge mennesker

De fleste unge elsker at kunne iklæde sig stilfuldt tøj og accessories, og mens det ikke nødvendigvis er sjovt, så er det i hvert fald givende på så mange andre måder. Derfor er et ur, en cap eller en lækker pung uden tvivl et godt køb.

Når det kommer til sjov lir, så er der ingen tvivl om, at mange unge sætter pris på en spillekonsol som eksempelvis en PlayStation eller en Xbox. Der er lagt op til mange timers underholdning, når man har sådan en slået til fjernsynet.

Elektriske skateboards og løbehjul er også et stort hit blandt unge mennesker, og der er altså også her potentiale for mange sjove stunder. Er du selv ung, ved du nok godt, at mange af de allersjoveste ting er ret dyre. Derfor kan vi kun anbefale, at du arbejder med at få godt styr på din økonomi, så du bliver i stand til at kunne købe ting som en PlayStation, et fjernsyn eller måske et elektrisk løbehjul, uden det ruinerer dig.

Lir til børn

Mens de fleste børn også ville blive glade for en PlayStation eller en Xbox, så kan mindre typisk også klare det. Eksempelvis sætter børn ofte pris på sjove spil – hvad end det så er brætspil eller udendørs lege. Hvis det er ting, som ældre børn og voksne også gerne vil være med i, så er det blot endnu bedre.

Det kunne eksempelvis være kongespil, matador eller stangtennis. Men der er naturligvis mange flere ting, som virkelig kan skabe glæde blandt de yngste i familien. Inde hos Os Med Unger har man samlet en masse forslag til aktiviteter for hele familien, som kan give inspiration til, hvad man kan købe af sjovt lir til børnene.

Lir til voksne

Når man snakker lir til voksne, kan man typisk dele det op i to kategorier; dét, som kan bruges, mens de unge og børnene er til stede, og dét, der kan bruges, når de er gået i seng.

Det første gælder typisk sjove brætspil – for voksne er ting som HINT og Trivial Pursuit ofte noget af det, der virkelig hitter. Ligeledes kan man gøre aftenen hyggelig med gadget som en ølkøler eller måske en jacuzzi.

Når først de yngste er gået i seng, kan man tage nogle af de mere voksne brætspil frem. Eksempelvis er Det Dårlige Selskab virkelig populært blandt mange danskere.