Den perfekte polterabend: Strip i København og udfordrende aktiviteter

Skal I planlægge en polterabend for jeres kammerat i København? Så vil I sikkert gerne planlægge den perfekte dag.

En perfekt polterabend er både sjov, aktiv samt giver mulighed for, at gæsterne lærer hinanden at kende. Og den har formentlig også et frækt, kvindeligt indslag – eksempelvis strip i København.

Husk på, hvem gæsterne er

Når du skal planlægge dagen, skal du tage hensyn til de forskellige gæsters ønsker og behov. 

Men du skal naturligvis også tage højde for, at gommens polterabend bliver fuldstændig i hans ånd. Her har vi samlet en række aktiviteter, som tilsammen giver den perfekte polterabend for både gom og gæst.

Overrask gommen fra morgenstunden

En polterabend starter typisk med, at gommen overraskes. Den mest oplagte måde er at overraske gommen om morgenen på egen bopæl med en omgang lækker morgenmad – og oftest med tilhørende alkohol.

Det giver en fælles start på dagen, hvor gæsterne får mulighed for at lære hinanden at kende, før dagen går rigtigt i gang. Og så lægger det en god bund for det alkohol, der sandsynligvis kommer indenbords i løbet af dagen.

Strip i København – oplev ægte mandehørm fra morgenstunden

Strip er en meget populær aktivitet til en polterabend. Mange vælger at bestille strip i København sent på dagen, men hvad er mere overraskende end at starte morgenen med et stripshow?

Når I har fået morgenmad indenbords (og en øl… eller fem) vil det helt sikkert være en overraskelse, at turens næste destination er strip i København. Det kan foregå på en eksklusiv klub midt i indre København, hvor gommen (og gæsterne, naturligvis) får en eksklusiv stripoplevelse med sig i bagagen.

Planlæg en fysisk aktivitet, der får pulsen op

Når I kommer ud fra klubbens mørke lokaler efter at have set strip i København, er det på tide at få pulsen op på en helt anden, sveddryppende måde. Når I er inde i København, er der masser af muligheder for at finde fysiske aktiviteter.

De her aktiviteter er eksempelvis oplagte valg til polterabend:

  • Paintball
  • Gokart
  • Dykning
  • Fodboldkamp
  • Kajakpolo
  • Klatring
  • Forhindringsbane

Afslut dagen med lækker mad og fest

Når I er færdige med den fysiske aktivitet, er I helt sikkert sultne. Her er det oplagt at bestille tid på gommens yndlingsrestaurant, så I kan få stillet sulten og tørsten.

Når I er færdige med at spise, hvad er så mere oplagt end at feste igennem resten af natten på en bar i København?